Політична реклама

Укргідрометцентр оголосив штормове попередження на 15 березня

1460 0
На Львівщині 15 березня Український гідрометцентр прогнозує сильні снігопади та хуртовини.

15 березня очікується посилення вітру до 17-22 м/с, місцями 25 м/с, снігові замети, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. У Карпатах дуже сильний сніг. Оголошено штормове попередження.

Складні погодні умови можуть призвести до пошкодження ліній електропередачі та електрообладнання, створити загрозу життю та здоров’ю людей.   

До обережності львів’ян закликає Львівобленерго. Якщо ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, не наближайтеся до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом.

Для безпеки варто  організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади Львівобленерго, а також  терміново повідомити  про місце аварії за телефоном: (032) 239-24-55, 239-20-05 по місту Львову та області, або цілодово по Львову на номер 15-68.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!