Укрпошта безкоштовно доставлятиме паски на Великдень

1887 0
Паски перед відправленням освятять у ПЦУ та УГКЦ.
Ілюстративне фото: Amazing Ukraine

Ілюстративне фото: Amazing Ukraine

Державний поштовий оператор Укрпошта під час карантину, на період якого припадає Великдень, пропонує безкоштовну доставку всім охочим великоднього кошика з традиційною паскою. Вартість самих пасок становить 30 і 50 гривень. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Читайте також: Як працюватимуть «Укрпошта» та «Нова пошта» під час карантину

«Укрпошта спільно з нашим партнером Київським хлібозаводом пропонує зберегти своє здоров'я, нікуди не ходити, а замовити паску додому, не позбавляючи себе свята навіть у таких складних умовах. Вартість пасок 30 і 50 гривень (300 і 450 грамів), а доставка Укрпоштою буде безкоштовною», – каже він.

Ігор Смілянський запевнив, що представники православної і греко-католицької церков освятять паски перед доставленням.

«Замовлення на нашому сайті або через листонош ми приймаємо до кінця дня 12 квітня, щоб встигнути доставити навіть у найвіддаленіші села нашої країни до 18 квітня», – додав керівник Укрпошти.

Водночас він запропонував фондам, які хочуть взяти участь в оплаті замовлених пасок, звертатись в Укрпошту.

Читайте також: Укрпошта ввела в обіг марку, присвячену «Кіборгам». Фото

Нагадаємо, Укрпошта вже робить адресну доставку пенсій, ліків та продуктів першої необхідності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!