Укрпошта доставлятиме «посилки з домівки» українським біженцям із суттєвою знижкою

1550 0
Можливість відправити посилки доступна для п’яти країн.
Фото: Ігор Смілянський

Фото: Ігор Смілянський

«Укрпошта» доставлятиме українцям, які рятуються від війни за кордоном, «посилки з домівки». Така можливість буде у тих, хто перебуває у Польщі, Румунії Молдові, Угорщині та Словаччині. Про це повідомив керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ми розуміємо, що багато з Вас залишили свої домівки з мінімумом речей, а вже йде весна і особливо дітям треба одягатись або отримати якийсь документ. Тому ми в Укрпошта домовились з поштами Польщі, Румунії, Молдови, Угорщини та Словаччини, тобто з тими країнами, які зараз приймають найбільшу кількість українців, надати максимально сприятливі умови та швидко опрацьовувати Ваші посилки», – сказав він.

Читайте також: Як допомогти українській армії. Реквізити

Рідні та друзі громадян, які тимчасово покинули Україну, можуть відправити посилки зі знижкою 70%. Вартість пересилання трохи відрізняється від країни до країни, проте врахована з мінімальними витратами на пересилання.

Нагадаємо, що «Нова пошта» відкрила «гуманітарні куточки». Відтепер в усіх працюючих відділення можна безкоштовно відправити допомогу військовим та постраждалим цивільним внаслідок вторгнення росії в Україну.  

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!