Укрпошта доставлятиме товари день-у-день. Тарифи

4249 1
Укрпошта почала доставку товарів день-у-день і хоче поборотись за інтернет-магазини, запроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень – «Прискорена пошта».
фото: ukrposhta.ua

фото: ukrposhta.ua

Укрпошта розпочала впровадження нової послуги з пересилання відправлень – «Прискорена пошта». Відправлення доставляються адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год.

Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (за принципом складу). Нова послуга може суттєво змінити ринок кур’єрських послуг у великих містах України.

Упровадження послуги вдалось здійснити завдяки кардинальній зміні технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень Клієнти можуть також відстежити шлях проходження відправлення на всіх етапах пересилання завдяки наявності трекінгової системи.

«Прискорена пошта» є доступною в будь-якому обласному центрі України. Надіслати відправлення можна як у поштових відділеннях, із переліком яких можна ознайомитись на сайті Укрпошти, так і викликавши кур’єра додому.

Джерело: Watcher


Читайте також:
17 Червня, 2015 10:58
Юрко У боротьбі за клієнта Укрпошті треба знизити тарифи, щоб клієнтура Нової пошти перейшла до них
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!