«Укрпошта» хоче запровадити доставку посилок дронами

2614 0
«Укрпошта» тестує новий спосіб доставки посилок вагою до 3 кг за допомогою дронів. Пробний запуск поштового дрону відбувся 1 червня у місті Буча, що під Києвом.
джерело: ukrposhta.uа

джерело: ukrposhta.uа

Дрони для реалізації ініціативи «Укрпошти» надала ізраїльська компанія Flytrex. Пристрій здатний перевозити пакети вагою до трьох кілограмів на відстань 23 км. У прес-службі компанії також запевнили, що безпілотники можуть розвивати швидкість до 70 км/год. За день дрон тестованої моделі здатний доставити 10 посилок.

«Враховуючи низький рівень витрат на електроенергію та відсутність витрат на паливо, така техніка є оптимальною для поштових потреб. Безпілотник адаптований до різних кліматичних умов, тому він буде ефективно працювати як в літню спеку, так і взимку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Український eBay та мобільний додаток: «Укрпошта» запускає нові ІТ-проекти

Додамо, що «Укрпошта» хоче перетворитись на український Amazon. Йдеться про створення Національного оператора інформаційних і фінансових послуг, що включатиме в себе запуск фінансового оператора та створення on-line мегамаркету національного масштабу для торгівлі будь-якими товарами та послугами.

Джерело: прес-служба «Укрпошти», Watcher


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!