«Укрпошта» оголосила старт голосування за ескіз нової поштової марки

1236 0
Він представлятиме Україну на конкурсі PostEurop з темою «Мир – найвища цінність людства!».
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

«Укрпошта» розпочала голосування за ескіз для поштової марки, який представлятиме Україну на конкурсі PostEurop з темою «Мир – найвища цінність людства!». Компанія отримала сотні листів з роботами та вибрали 6 найкращих. Про це повідомили у пресслужбі Укрпошти.

«Переможець змагатиметься на міжнародному конкурсі з іншими учасниками й матиме шанс побачити свою ілюстрацію у випусках усіх країн-членів Всесвітнього поштового союзу. Тож у нас з вами особлива місія – вибрати одну ілюстрацію, яка передаватиме весь біль та сміливість українців, що виборюють своє право на життя у мирі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись

Для того, аби проголосувати, треба поставити вподобання на ескізі, який подобається найбільше, та зачекати на результати голосування 22.07. Зробити свій вибір також можна зробити в інших соцмережах: інстаграмі та телеграмі.

Нагадаємо, що напередодні у Львові урочисто погасили нову поштову марку «Zатонув чи Vтопився», дизайн якої розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!