Укрпошта підвищує тарифи на доставку посилок та листів

1822 0
Ціна на універсальні послуги з доставки простих бандеролей до 3 кілограмів не змінилась.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

Служба доставки ПАТ «Укрпошта» підвищує тарифи на доставку непріоритетних посилок і листів вагою до 3 кілограмів на 14,3%, пише The Village з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Читайте також: В Укрпошті зросла вартість пересилання листів

Зокрема ціна на доставку пріоритетних посилок та листів зросте на 11,1%. Також у компанії підвищують вартість послуг пересилки посилок у рамках опцій «Стандарт», «Експрес» та SmartBox.

Із 1 січня 2019 року вартість доставки посилок вагою до 10 кілограмів у рамках послуги «Стандарт» становитиме 42 гривні в межах області та 48 гривень у межах України. Нині ціна становить 39,6 та 45,6 гривень відповідно.

Відправка посилок до 30 кілограмів коштуватиме 80 гривень у межах області та 85 гривень у межах України. У 2018 році вартість – 75 та 81 гривню відповідно.

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись

Вартість експрес-посилки в межах країни зросте на 5 гривень і становитиме 55 гривень. Водночас ціна на універсальні послуги з доставки простих бандеролей до 3 кілограмів не змінилась.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!