Укрпошта побудує у Львові автоматизований сортувальний центр HUB Lviv

1984 0
Львів стане центром, який відповідає за логістику Заходу України, і сполучною ланкою з Європою
Photo by Ismael Paramo on Unsplash

Photo by Ismael Paramo on Unsplash

Укрпошта побудує у Львові універсальний складський комплекс «Поштово-логістичний центр» за 52 мільйони гривень. Відповідний тендер оприлюднений на системі Prozorro.

Читайте також: У Львові вiдкрили нaйбiльший логістичний центр на Західній Україні

Територія об’єкту повинна мати закритий периметр зі стаціонарною металевою огорожею висотою 3 метри.

Там має бути головна складська будівля із вбудованим адміністративним блоком, три контрольно-пропускні пункти, майданчики для стоянки легкового і вантажного транспорту, автотранспортний цех, майданчик під контейнери для сміття, автозаправка, а також критий майданчик «Шиномонтаж» та автомийка портального типу.

Де саме побудують складський комплекс, наразі невідомо, але його площа має становити не менше 8 гектарів. Збудувати його мають до 2031 року. Площа сортувального центру становитиме близько 26 000 метрів квадратних.

Читайте також: Пропонували, але передумали. Чого бракує львівським автостанціям

Очікувана вартість будівництва становить 52 мільйони гривень. 

«Львів стане центром, який відповідає за логістику Заходу України, і сполучною ланкою з Європою. А після завершення будівництва ми приберемо свої машини з центру міста і продамо наші будівлі для міських проєктів», – повідомив генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Нагадаємо, у 2016 році анонсували створення нової сортувальної лінії європейського зразка поблизу Львова.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!