Укрпошта повертається до докарантинних тарифів

3538 0
Зберігання та переадресація відправлень стануть платними від завтра.
фото: dzerkalo.media

фото: dzerkalo.media

Послуги Укрпошти від завтра, 3 червня, надаватимуться за стандартними тарифами, що діяли до карантину. Про це ідеться на сайті компанії.

Читайте також: Нова пошта знову платно зберігатиме відправлення

Від учора, 1 червня, відновили роботу за докарантинним графіком усі відділення Укрпошти, що з 18 березня скоротили графік роботи.

«Послуги з переадресації та зберігання поштових відправлень залишаються безкоштовними до 3 червня, надалі розраховуватимуться за стандартним тарифом. Усі рекомендовані відправлення листоноші вручатимуть особисто. Також відновлена плата за доставку грошових переказів «З картки додому», – повідомляють в Укрпошті.

Водночас Укрпошта продовжує безкоштовно доставляти ліки.

В Укрпошті нагадують, що під час відвідування відділень потрібно дотримуватись санітарних правил: одягати маски, користуватись антисептиками та дотримуватись дистанції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!