«Укрпошта» працюватиме з інтернет-магазинами Китаю. Доставку обіцяють за тиждень

3972 0
У першому кварталі 2015 поштовий оператор «Укрпошта» планує запустити для користувачів нову послугу - швидку доставку з китайських інтернет-магазинів. З початку наступного року посилки до 2 кг, замовлені в китайських інтернет-магазинах на кшталт Alibaba, Taobao, Tmall і китайського eBay, будуть доставлятися в Україну окремим потоком.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

Про новий формат співпраці керівництво «Укрпошти» домовилося під час зустрічі в Пекіні. Зараз йде технічна налагодження послуги, пересилаються тестові замовлення, пише AIN.UA

Коли користувач з України буде оформляти замовлення в китайському інтернет-магазині, посилка буде відповідно маркуватися, і всі замовлення будуть групуватися і пересилатися окремим пакетом, а не в загальному потоці поштових відправлень.

Таке нововведення дозволить скоротити термін доставки до 7-10 днів, вважають в «Укрпошті». Крім того, якщо послуга стане масовою, можливо, посилки будуть групуватися не просто по Україні, а й за регіонми.

Більш того, враховуючи, що договір є двостороннім, українські інтернет-магазини, що хочуть продавати товари в Китай, потенційно теж можуть використовувати цю можливість.

Подібні посилки будуть доставляти кур'єри. В «Укрпошті» припускають, що для таких посилок буде працювати окремий трекинговий сервіс.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!