"Укрпошта" прискорить зв'язок з Amazon і eBay

2197 0
Поштовий оператор планує домовитися з великими західними інтернет-майданчиками про співпрацю для більш оперативної доставки товарів в Україні.
Фото: guild-brands.com

Фото: guild-brands.com

Найбільший гравець на ринку поштового зв'язку держкомпанія "Укрпошта" має намір прискорити поштову комунікацію з США і Великобританією. Про це бізнес-порталу Delo.UA повідомив генеральний директор "Укрпошти" Михайло Паньків.

Він відзначив зростаючий інтерес в українців до інтернет-покупок за кордоном. Основними країнами, де наші співвітчизники найчастіше здійснюють інтернет-шопінг, є Китай, США і Великобританія. З китайської поштою вже вдалося домовитися про прискорену доставку товарів, "Укрпошта" приступить до тестування сервісу.

У жовтні поточного року керівництво українського поштового держоператора провело зустріч з американськими партнерами і розробили "дорожню карту" подальшої співпраці. У 2015 році оператор запустить прискорену доставку товарів електронної комерції з інших ключових регіонів світу.

За словами Михайла Паньківа, "Укрпошта" поставила перед собою завдання доставляти товари з Amazon і eBay протягом 7-10 днів з моменту покупки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!