Укрпошта відновила доставку посилок за кордон

1623 0
Загалом у червні поштові відправлення вилітатимуть 5 разів на тиждень рейсами Lufthansa та тричі на тиждень рейсами KLM.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

Державна поштова компанія «Укрпошта» почала доставку відправлень прямими пасажирськими авіарейсами. Поки що посилки відправляють літаками авіакомпаній Lufthansa та KLM. Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти».

Зокрема, німецька авіакомпанія Lufthansa доставляє посилки з України до Німеччини, а звідти їх спрямують до країн Європи, Південної Америки, Південної та Південно-Східної Азії, США, Китаю, Японії. Нідерландська авіакомпанія KLM доставляє посилки Укрпошти до Нідерландів, а звідти – до ПАР, ОАЕ, Нової Зеландії, Австралії, Колумбії, Перу, Панами та інших країн. Загалом у червні поштові відправлення вилітатимуть 5 разів на тиждень на рейсах Lufthansa та тричі на тиждень на рейсах KLM.

Читайте також: «Укрпошта» запроваджує нові сервіси. Як скористатись

«Оскільки нині не заявлено відновлення прямих пасажирських рейсів з Києва до Нью-Йорка, «Укрпошта» планує продовжувати чартерну програму з МАУ, щоб забезпечити якісну доставку до США», – йдеться в повідомленні компанії.

Також у ньому зазначається, що з поступовим відновленням регулярного сполучення «Укрпошта» буде повертатися до перевезення іншими авіалініями, які до карантину постійно доставляли її відправлення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!