Укрпошта вводить в обіг нову марку «Українська Мрія». Фото

1003 0
Цю ілюстрацію ще минулого року намалювала Софія Кравчук, одинадцятирічна школярка з Волині.
фото: укрпошта

фото: укрпошта

«Укрпошта» анонсувала вихід нової марки «Українська Мрія». Вона вийде вже 28 червня, а до неї – конверт та листівка. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Цей випуск дуже особливий для нас, бо він уособлює українську незламність. Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наше творіння. Але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію і прагнення до свободи. Це знає кожен дорослий і малий», – пояснюють в «Укрпошті».

Читайте також: «Укрпошта» випустить нову патріотичну марку

Цю ілюстрацію ще минулого року для конкурсу «Що для мене Україна?» намалювала Софія Кравчук, одинадцятирічна школярка з Волині. Сьогодні її малюнок актуальний як ніколи.

Нагадаємо, що напередодні у Львові урочисто погасили нову поштову марку «Zатонув чи Vтопився», дизайн якої розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!