Укрпошта випустила конверти в підтримку Надії Савченко

2051 1
Відтепер українці можуть відправити листа у будь-який куточок світу у патріотичних конвертах із закликом до підтримки української льотчиці, Героя України Надії Савченко, - повідомляється на офіціному сайті Укрпошти.
Фото: ukrposhta.ua

Фото: ukrposhta.ua

За ініціативи сестри Надії Савченко, Віри, Укрпошта виготовила художні немарковані конверти на знак підтримки незламної патріотки, які можна придбати у будь-якому відділенні поштового зв’язку. На лицьовому боці конверта – чорно-біле фото Надії, обрамлене смугою українського прапора, із закликом «Свободу Надії Савченко!/Freedom to Nadiіa Savchenko!». Гасло подане двома мовами, для того, щоб привернути увагу всього світу до проблеми незаконного утримання українки під арештом в Російській Федерації. Інформація про льотчицю подана на звороті конверта.

Незабаром у відділеннях Укрпошти з’являться такі ж за дизайном конверти із зображеннями кримських активістів Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

У реалізації проекту взяли участь правозахисні організації «Центр Громадянських Свобод», ГО Центр «Соціальна дія» та кореспондент «Радіо Свобода» Антон Наумлюк. Саме Антон є автором фотографії Олександра Кольченка та Олега Сенцова, зображених на одному конверті.

Нагадаємо, нещодавно Укрпошта підготувала для всіх прихильників відважної українки та філателістів поштову марку за проектом «Власна марка» із зображеннями Надії Савченко. Обравши на сайті один з варіантів маркових аркушів, кожен охочий може замовити марку з портретом Надії.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
6 Березня, 2016 16:33
Дед Друзья,
Я только что создал петицию и надеюсь, вы ее подпишете – она называется:
Президенту России Путину В.В.: Прекратите геноцид руссого народа. Киевская Русь непобедима!
Эта проблема кажется мне очень важной, и вместе мы сможем ее решить! Если вы подпишете петицию и расскажете о ней друзьям и знакомым, мы сможем собрать 100 подписей, чтобы повлиять на принятие решения по этой проблеме.
Нажмите здесь, чтобы узнать больше и подписать петицию:[***]s://secure.avaaz.org/ru/petition/Prezidentu_Rossii_Putinu_VV_Prekratite_genocid_russogo_naroda/?launch
Подобные кампании всегда начинаются с небольшого количества подписей, но набирают силу, когда подключаются такие люди, как мы - пожалуйста, уделите пару минут, чтобы помочь кампании: подпишите петицию и расскажите о ней другим.
Большое спасибо,
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!