«Укрпошта» випустить марки, присвячені гурту «Kalush»

1486 0
Раніше такі марки вже присвячували Джамалі у 2016 році та Руслані у 2005 році.
фото: ігор смілянський/фейсбук

фото: ігор смілянський/фейсбук

«Укрпошта» випустить марки, присвячені переможцям від України на «Євробаченні –  2022» – гурту «Kalush». Про це повідомив очільник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Укрпошта» випускає марки, згідно з рішенням Художньої Ради. Але, я думаю, в мене буде достатньо аргументів, як у голови Ради, погодити та пришвидшити випуск марки, присвячений нашим переможцям», – каже він.

Читайте також: Гурт Kalush відзняв кліп на Стефанію у львівському Будинку вчених

Раніше такі марки вже присвячували Джамалі у 2016 році та Руслані у 2005 році.  

За словами Смілянського, дизайн марки розроблять окремо, бо повинні погодити з «Євробаченням». Наразі фото, опубліковане на його сторінці, це приклад одного із варіантів. У додатку «Дія», на сторінці «Укрпошти» у Фейсбуку та в Телеграм-каналі очільника «Укрпошти» триває голосування, яка марка буде наступною. Поки є безперечний лідер, але ще є 5 днів для визначення.

Нагадаємо, що в одній з калуських пекарень навіть назвали печиво на честь Стефанії, а «Укрзалізниця» сьогодні повідомила про те, що поїзд сполученням «Київ – Івано-Франківськ» буде називатися «Стефанія Експресом».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!