«Укрпошта» випустить серію нових марок до Дня ЗСУ

1072 0
Придбати новий поштовий випуск можна, починаючи з 6 грудня.
Фото: Мілітарний

Фото: Мілітарний

До Дня Збройних Сил України, 6 грудня, «Укрпошта» випустить нові марки «Зброя Перемоги». Частину зібраних з продажу коштів спрямують на допомогу військовим.

Джерело: пресслужба Укрпошти

Марковий аркуш «Зброя Перемоги» складатиметься з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: «Вільха», «Нептун», «Стугна-П», «Байрактар ТБ2», FGM-149 «Джавелін» та «M142 Хаймарс».

До поштових марок випустять конверт «Перший день», немаркований конверт та картку. Малюнки виконали художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

Вартість маркового аркушу – 90 гривень, з яких 18 – благодійний внесок на ЗСУ. Тираж аркуша складе 200 тисяч примірників. Придбати новий поштовий випуск можна, починаючи з 6 грудня. Проте передзамовлення можна зробити вже зараз за посиланням

Нагадаємо, що поштовий оператор «Укрпошта» запропонував українцям п’ять варіантів різдвяних поштових марок, серед яких вони зможуть обрати найкращий ескіз.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!