З нагоди чемпіонату світу з шахів у Львові випустять тематичний конверт

1589 0
Укрпошта випустить у 2016 році тематичний конверт з нагоди проведення у Львові матчу за звання чемпіонки світу з шахів. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА
фото: gazeta.lviv.ua, ipress.ua,vk.com

фото: gazeta.lviv.ua, ipress.ua,vk.com

На засіданні редакційно-художньої ради з питань видання поштових марок, маркованих конвертів і карток в Україні ухвалено рішення про включення до тематичного плану на 2016 рік немаркованого художнього конверта, присвяченого проведенню в Україні матчу за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок та проведення його спец погашення.

Нагадаємо, що раніше, за ініціативи сестри Надії Савченко, Віри, Укрпошта виготовила художні немарковані конверти на знак підтримки незламної патріотки, які можна придбати у будь-якому відділенні поштового зв’язку. На лицьовому боці конверта – чорно-біле фото Надії, обрамлене смугою українського прапора, із закликом «Свободу Надії Савченко!/Freedom to Nadiіa Savchenko!». Незабаром у відділеннях Укрпошти з’являться такі ж за дизайном конверти із зображеннями кримських активістів Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!