Укрпошта запровадить експрес-відправлення

1729 0
У EMS-відправленнях можуть пересилати документи й товари. Їхня гранична вага – 30 кг.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

«Укрпошта» планує пересилати експрес-відправлення EMS (Express Mail Service). Про це повідомив перший заступник гендиректора «Укрпошта» Олександр Перцовський.

Цю послугу запровадять у другому кварталі 2020 року. За словами Олександра Перцовського, клієнти компанії по всій країні отримають доступ до прискореної експрес-доставки. Як саме це працюватиме обіцяють повідомити згодом.

Читайте також: Львів'яни можуть зняти готівку в терміналах Укрпошти. Інтерактивна мапа відділень

Нагадаємо, що влітку «Укрпошта» запустила прискорену доставку посилок у США, а нещодавно скасувала доставку посилок до Китаю через коронавірус.

Довідка

Відправлення EMS – це реєстровані поштові відправлення, що приймають з видачею квитанції, обробляють, пересилають і доставляють у пріоритетному порядку перед іншими видами поштових відправлень та видають адресатам під розписку. У EMS-відправленнях можуть пересилати документи й товари. Їхня гранична вага – 30 кг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!