Укрпошта запустила швидку доставку посилок з Польщі

3475 1
Зараз почалися тестові доставки посилок.
фото: nu.org.ua

фото: nu.org.ua

«Укрпошта» відкрила новий канал доставки посилок протягом 3-6 днів з Польщі в Україну. Про це повідомляють на сайті компанії.

«Відправка посилки із кросівками, одягом та продуктами харчування у заводській упаковці через поштомат InPost вагою 10 кг розміром до 19x38x64 см коштуватиме приблизно 37 злотих, або близько 230 грн в еквіваленті. Плануємо незабаром збільшити частоту відправлень із Польщі до 2-3 на тиждень», – каже перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський.

Читайте також: Укрпошта більше не продаватиме лотереї

Новий канал доставки запустили разом з приватним поштовим оператором Smart Forwarding і польською компанією InPost. Зараз почалися тестові доставки посилок.

Доставляють товари вагою до 30 кілограмів без обмеження вартості відправлення. Проте міжнародні поштові відправлення, вартість яких перевищує митний ліміт у 100 євро, будуть підлягати додатковому оподаткуванню. 



Читайте також:
6 Грудня, 2019 10:00
Ігор В Ккрпошти швидка доставка на папері 3-6 днів а в дійсності до 30 днів. Перевірено на практиці
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!