Укрсоцбанк перестав обслуговувати платіжні картки

2285 0
Поступово всіх клієнтів переведуть до «Альфа-Банку».
Ілюстративне фото: probank

Ілюстративне фото: probank

Із 1 березня «Укрсоцбанк» перестав обслуговувати всі картки клієнтів. Про це повідомляють на офіційному сайті банку.

Читайте також: Укрсоцбанк продав скандальний будинок у центрі Львова

Це пов’язано зі злиттям двох банків, унаслідок якого всіх клієнтів «Укрсоцбанку» переводять на обслуговування «Альфа-Банку», що має російський капітал.

Відтепер власники карток «Укрсоцбанку» не можуть ними розрахуватися у платіжних терміналах або зняти з них готівку у банкоматах. Утім банк продовжує обслуговувати рахунки із залишком коштів. Отримати готівку з картки можна лише у мережі відділень «Укрсоцбанку», а перевести гроші з одного рахунку на інший — у відділеннях «Укрсоцбанку» та «Альфа-Банку».

Читайте також: Із квітня українські банки видаватимуть тільки безконтактні картки Visa

Додамо, що «Укрсоцбанк» входить до приватної інвестиційної холдингової групи ABH Holdings S. A. із штаб-квартирою у Люксембурзі, який купив 99,9% активів банку у 2016 році. На базі АТ «Альфа-Банк» холдинг планує створити найбільший приватний банк в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!