Укртелеком відкрив мережу безплатних публічних Wi-Fi-зон в Києві, Львові та ще трьох містах. Як знайти

2101 0
Вже працюють близько 700 публічних Wi-Fi-зон
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Укртелеком відкрив мережу безплатних публічних Wi-Fi-зон у п'яти містах: Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків.  Про це повідомляє пресслужба Укртелекому.

«У час війни ми всі гуртуємось і допомагаємо один одному. Як телекомоператор ми теж шукаємо рішення, щоб люди могли скористатися інтернетом у місті, коли його немає вдома. Тому, маючи певні можливості, впроваджуємо різні ініціативи. Адже вільного інтернету навряд чи буде забагато. Проєкт вільного Wi-Fi на вулицях мегаполісів - одна з таких ініціатив. Для нас важливо, щоб українці у цей час випробувань залишались на зв'язку з близькими, рідними, колегами», — каже директор розвитку масового сегмента Укртелекому Денис Захаренко.

Близько 700 публічних Wi-Fi-зон у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Харкові вже працюють і сервісом можна скористатись. Телекомунікаційні шафи позначені відповідними наліпками, щоб містяни знали, що саме тут за потреби можна безплатно скористатися інтернетом навіть в умовах тимчасової відсутності електроживлення. За відсутності у районі електроенергії послуга може бути доступна протягом 2-4 годин.

Цей проєкт дає можливість можливість безкоштовно скористатися доступом до мережі інтернет за технологією Wi-Fi на швидкості до 20 Мбіт/с із середнім радіусом до 10 метрів від такої шафи. Фактична швидкість та радіус визначаються кількістю споживачів, що одночасно користуються доступом та технічними параметрами пристрою споживача.

Як знайти: Ознайомитися з переліком адрес можна на сайті Укртелекому

Назва мережі: UKRTELECOM_FREE

Читайте також: Тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключення світла, - Мінцифри

Нагадаємо, до кінця року всі швидкісні поїзди «Інтерсіті+» планують під'єднати до інтернету через Starlink.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!