Укрзалізниця анонсувала нові онлайн-сервіси для пасажирів

1885 0
Серед них – замовлення групових перевезень, перевезення автомобіля тощо.
ілюстративне фото: Новое время

ілюстративне фото: Новое время

Цього року Укрзалізниця планує розширити перелік послуг, що можна замовити онлайн. Про це повідомив керівник УЗ Євген Кравцов, передає прес-служба відомства.

Читайте також: В Укрзалізниці повністю замінять постіль

Серед послуг, які можна буде зручно оформити онлайн, замовлення на групові перевезення пасажирів, замовлення вагона з місцями для людей з інвалідністю, замовлення перевезення авто у вагоні-автомобілевозі. Планується також запровадити послугу «листа очікування», коли пасажир отримує повідомлення про появу в продажу необхідних йому проїзних документів.

Більшість з цих онлайн-сервісів планують запровадити ще цього року.

Для клієнтів Укрзалізниці, які замовляють послуги вантажного перевезення, також будуть доступні деякі онлайн-сервіси: замовлення тяги, «нитки графіку».

Читайте також: Укрзалізниця обмежила перевезення ручної поклажі

«Відбудеться реінжиніринг процесу планування вантажних перевезень, що дозволить перейти від традиційної системи місячного планування до системи управління замовленнями на період фрахтового року», – каже Євген Кравцов.

Нагадаємо, з січня в тестовому режимі на сайті Укрзалізниці запроваджено продаж пільгових квитків через інтернет для людей з інвалідністю. Також УЗ обіцяє запровадити 3D-тур вагоном під час купівлі квитків онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!