Укрзалізниця знизить ціни на квитки

2125 0
Квитки в І класі Інтерсіті+ подешевшають на 15%.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

З 1 листопада Укрзалізниця зменшує вартість проїзду у вагонах 1 класу швидкісних потягів Інтерсіті+ на 15% у внутрішньому сполученні, повідомляє Укрзалізниця.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює продаж квитків зі станцій у «червоній зоні»

За словами в. о. члена правління Укрзалізниці Олександра Перцовського, вартість проїзду буде змінюватися не лише залежно від дати, а й дня тижня, у який пасажир здійснює подорож. Зокрема, дешевше користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче – у п’ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків «туди-назад» діє знижка 10%.

Читайте також: Львівська залізниця заборонила посадку пасажирів на станції Сокаль

Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах 1 класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда. Діє програма лояльності: «купуй раніше – плати менше».

Загалом в Укрзалізниці впевнені, що після дії 15-відсоткової знижки, вартість проїзду у вагонах 1 класу Інтерсіті+ стане конкурентною за авіатранспорт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!