«Укрзалізниця» не скасовуватиме поїзди у разі блекаутів

871 0
Блекаут в енергосистемі України, спричинений російським обстрілом 23 листопада, наступного дня призвів до падіння показника дотримання графіка до 37%.
Фото умовне

Фото умовне

«Укрзалізниця» у разі нових блекаутів української енергосистеми не скасовуватиме пасажирські поїзди. 

Джерело: голова правління компанії Олександр Камишін, Ліга.нет

«Ми не скасовуємо жодного поїзда і ми їдемо. Усі наші вокзали освітлені, на всіх вокзалах є тепло, зв'язок та електроенергія. Так працюватимемо і далі», – сказав він. 

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

В УЗ додали, що блекаут в енергосистемі України, спричинений російським обстрілом 23 листопада, наступного дня призвів до падіння показника дотримання графіка до 37%, однак усі пасажири благополучно прибули на станції призначення. Зі 101 поїзда із запізненням вирушили 46 (зокрема 25 – понад годину із середньою затримкою 4 години 40 хвилин), а прибули із затримкою 64 (зокрема 56 – більше як годину із середньою затримкою 4 години 26 хвилин).

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» повернула ранковий потяг Hyundai №743/744 до Львова. Із 25 листопада він щоденно вирушає з Києва до Львова о 06:20 з Києва-Пасажирського або о 06:37 зі Святошина.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!