Укрзалізниця не збільшуватиме ціни на пасажирські перевезення

2337 0
Укрзалізниця ініціює індексацію тарифів на вантажні перевезення, а не на пасажирські.

В ПАТ «Укрзалізниця» спростовують інформацію про здорожчання тарифів на пасажирські перевезення: «У проекті фінансового плану на 2017 рік, який готується на розгляд правління товариства, не планується індексації тарифів на пасажирські перевезення. Вартість проїзду у поїздах внутрішнього далекого сполучення залишається незмінною з липня 2014 року».

Читайте також: У Львові перевірятимуть квитки в електротранспорті. Створено громадське формування

Додатковий дохід у розмірі близько 7 млрд грн Укрзалізниця зможе отримати, за оцінками фахівців, у разі індексації тарифів на вантажні перевезення з червня цього року. Саме про це розповів член правління товариства учасникам форуму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в ПАТ «Укрзалізниця» очікують отримати додаткові 7 млрд грн від підвищення тарифів, яке, згідно з фінпланом підприємства, має розпочатися 1-го червня.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!