Укрзалізниця планує скоротити кількість провідників

2078 0
Обіцяють, що якість обслуговування пасажирів від цього не постраждає, натомість відомство зможе зекономити.
Фото: Mukachevo.net

Фото: Mukachevo.net

Укрзалізниця хоче провести експеримент зі скорочення кількості провідників у деяких пасажирських потягах далекого сполучення. Планується, що на два вагони будуть двоє провідників. Про це повідомляє ЦТС.

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

Зараз на кожні два вагони працюють троє провідників. Скорочення випробують на швидких потягах із найменшою кількістю зупинок.

«Експеримент запланований на перше півріччя 2019 року. Під час його проведення використовуватиме нові пасажирські вагони після капітального ремонту», – кажуть в УЗ.

Читайте також: Чому Укрзалізниця не компенсує погані умови проїзду

У відомстві зазначають, що хочуть зекономити на обслуговуванні пасажирів, але запевняють, що якість від цього не постраждає. Також експеримент допоможе проаналізувати функції провідників та переглянути їх перелік.

Нагадаємо, що Личаківський районний суд зобов'язав провідників надавати послуги українською мовою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!