Укрзалізниця планує запустити нові потяги через Львів. Перелік

4088 1
З 10-го грудня «Укрзалізниця» введе новий графік руху поїздів, де вже передбачили нові напрямки.

Укрзалізниця запустить нові маршрути та нові поїзди. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Зокрема, 29 жовтня в перший рейс вирушить новий поїзд Львів-Одеса, що частково складається з нових вагонів. З 10 грудня почнуть курсувати потяг Одеса-Львів-Перемишль та безпересадковий вагон Київ-Львів-Відень через Будапешт.

Читайте також: Низка потягів через Львів змінить графік руху. Список рейсів

Нові поїзди планують запустити за напрямками: Ужгород – Лисичанськ, Івано-Франківськ – Костянтинівка, Івано-Франківськ – Чернігів, Харків – Рахів, Харків – Одеса, Одеса – Лисичанськ, Київ – Запоріжжя. Готується нове сполучення до Маріуполя. Також планується призначити другу пару поїздів Ковель-Холм, двогрупний поїзд Одеса-Рахів-Перемишль. Коли саме почнуть курсувати ці потяги, поки що не повідомляють. 

За словами в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євгена Кравцова, також зараз розробляються напрямки Мукачево-Будапешт (колією 1435), Київ – Мінськ – Вільнюс – Рига – Таллін та Київ – Гомель.

Крім того, у 2018-2020 роках компанія планує придбати 10 швидкісних електропоїздівНаразі швидкісні поїзди курсують за маршрутами: Київ – Харків, Київ – Запоріжжя, Київ – Покровськ, Київ – Львів, Київ – Львів (через Тернопіль), Київ – Перемишль, Київ – Одеса, Київ – Кривий Ріг та Київ – Костянтинівка.


Читайте також:
27 Жовтня, 2017 07:46
Андрій Одеса - Рахів - Перемишль? Круто! :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!