«Укрзалізниця» планує запустити ще один потяг через Львів до Перемишля

4652 0
Водночас компанія планує з’єднати Одесу та Львів через столицю.
фото: rynek-kolejowy.pl

фото: rynek-kolejowy.pl

В «Укрзалізниці» опрацьовують продовження маршруту потяга №747/748 Дарниця, Київ – Львів до Перемишля, повідомив на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» керівник компанії Войцех Балчун.

«Ви знаєте, з 23.12.2016 призначено курсування поїзда № 705/706 Київ – Перемишль складом електропоїзда HRCS2 Хюндай. А сьогодні вже опрацьовуємо питання подовження маршруту курсування поїзда №747/748 Дарниця, Київ – Львів до Перемишля. Це дозволить зв’язати швидкісним рухом Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську області з Польщею. 
Думаємо і над популярними внутрішніми маршрутами» -- написав він.

Читайте також: Укрзалізниця запустить потяг Львів – Краків

Також очільник залізниці розповів, що у планах з’єднати швидкісним сполученням Одесу з Дніпром та Львовом. У другому випадку йдеться про те, щоби об’єднати потяг з Києва, Львова та Одеси у своєрідний трикутник.

«Також у планах - за рахунок подовження існуючого маршруту Київ – Львів до Одеси та Київ – Одеса до Львова по трикутнику Київ-Львів-Одеса-Київ поєднати місто Лева з Одесою». – зазначив Войцех Балчун.

Крім того, УЗ планує розширити мережу швидкісного руху за напрямками Київ – Івано-Франківськ за умови електрифікації дільниці Львів – Ходорів – Івано-Франківськ. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!