Укрзалізниця попередила про затримки низки поїздів через негоду

904 0
Йдеться і про ті потяги, які курсують через Львів.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

«Укрзалізниця» повідомляє про затримки низки поїздів через вплив погодних умов та знеструмлення дільниці. Зокрема, йдеться і про ті потяги, які курсують через Львів. 

Перелік:

  • поїзд №2 Івано-Франківськ – Харків затримується на 1 год 50 хв;
  • поїзд №259 Івано-Франківськ – Суми курсує із затримкою 1 год 30 хв;
  • відправлення поїзда №715 Київ – Перемишль на 35 хв;

 

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Додамо, що також з затримкою на 2 год 11 хвилин вирушив поїзд №732 Київ – Запоріжжя, який очікував пасажирів на пересадку. Затримуються рейси поїздів №701 Київ – Вінниця на 1 год 33 хв, №722 Київ – Харків на 47 хв, та №36 Одеса – Перемишль на 1 год 9 хв. Окрім цього, затримуються приміські поїзди фастівського напрямку. 

Нагадаємо, що через стихію у Львівській області без електропостачання залишаються 58 населених пунктів (28 повністю, 30 частково). До відновлення електропостачання залучили 103 фахівці «Львівобленерго» та 36 одиниць техніки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!