Укрзалізниця попереджає про затримку низки поїздів через загоряння локомотива і ДТП

1229 0
Пасажирів закликають під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

АТ «Укрзалізниця» працює в штатному режимі, однак через загоряння локомотива вантажного поїзда на перегоні Бурштин – Букачівці та ДТП біля Івано-Франківська від графіку відстає низка поїздів, які курсують зокрема через Львів. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Так, наразі на 2:45 години відстають поїзди №96 Київ – Рахів, на більш ніж 1:30 год №125 Рахів – Миколаїв (Львів), №15 Харків – Рахів та №7/8 Київ – Чернівці (Львів) та на 40 хв поїзд № 701 Чернівці – Львів.

Читайте також: Укрзалізниця хоче підвищити ціни на квитки для пасажирів

Додамо, що внаслідок інциденту на перегоні Бурштин – Букачівці ніхто не постраждав. Причини інциденту встановлюють. Також на рух поїздів вплинула ДТП, яка сталося в ніч з 20 на 21 грудня на переїзді поблизу станції Івано-Франківськ. Водій автівки не впорався з керуванням та зіткнувся з переїзним огородженням. Внаслідок аварії зазнали травм водій автомобіля та три пасажири. Їх було госпіталізовано.

АТ «Укрзалізниця вживає всіх заходів, щоб у найкоротші терміни ліквідувати наслідки снігової негоди. Зокрема, залізничники очищають від снігу вокзали, станції, колії та платформи. Пасажирів закликають під час планування поїздок враховувати ускладнення, що можуть виникнути через погодні умови. Також просимо бути уважними та слухати оголошення на вокзалах.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!