Укрзалізниця посилить карантинний контроль в електричках

1430 0
«УЗ» збільшить кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

«Укрзалізниця» посилить контроль за дотриманням карантинних заходів в приміських поїздах. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, «УЗ» збільшить кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках. Відповідне рішення прийняли через посилення карантину в Україні. Окрім цього, відстежують також найбільш занавантажені напрямки залізничного сполучення для того, щоб додатково посилити там карантин.

Читайте також: Укрзалізниця хоче підвищити ціни на квитки для пасажирів

Водночас у поїздах далекого сполучення, кажуть у компанії, кількість місць контрольована, тому посилювати контроль за дотримання обмежень не будуть.

Додамо, що в поїздах «УЗ» проводять температурний скринінг, дезінфікують рухомий склад до та після кожного рейсу. За можливості також проводять контроль наявності масок у пасажирів.

Нагадаємо, в Україні запровадили карантин вихідного дня. Що заборонено, а що – ні, читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!