«Укрзалізниця» повертає платний проїзд неевакуаційними поїздами та закордонними рейсами

1426 0
Усі внутрішні евакуаційні рейси залишаються безкоштовними.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

«Укрзалізниця» повертає платний проїзд неевакуаційними поїздами, а також закордонними рейсами. При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Повернення до систематизованого продажу квитків на міжнародні рейси дасть змогу пасажирам планувати свою подорож заздалегідь і гарантовано забезпечити собі місця у вагоні, бо посадка буде за квитками. Водночас 2,75 млн українців та громадян інших країн уже врятовано залізницею й доправлено до безпечних місць. Укрзалізниця продовжить це робити, лишаючи всі внутрішні евакуаційні рейси безкоштовними.

Читайте також: Львів'ян закликають здавати кров для військових, яких привезли з Києва

«Ми також бачимо нормалізацію трафіку за кордон: близько 12 тисяч пасажирів на день замість 20 тисяч ще тиждень тому. А відтак ми систематизуємо процес посадки і вводимо можливість цивілізовано придбати квитки та оплатити послуги перевізника. Це дозволить нам у свою чергу виконати свої зарплатні зобов'язання перед поїзними бригадами, які з першого дня війни самовіддано вирушають у рятівні евакуаційні рейси, подекуди курсуючи по два тижні поспіль», – каже Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці».

Нагадаємо, що евакуаційні рейси Укрзалізниці всередині країни не потребують придбання квитків, посадка є безкоштовною, пріоритетом користуються діти та матері.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!