Укрзалізниця пояснила ситуацію з блокуванням електрички Львів-Мукачево

3064 0
Переповненість вагонів пов’язують зі збільшенням кількості пасажирів залізниці на травневі свята.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

ПАТ «Укрзалізниця» пояснила ситуацію із блокуванням електрички Львів-Мукачево, яка вчора сталася на станції Скнилів. Про це повідомляє прес-служба львівської філії Укрзалізниці.

Читайте також: Чого потребують українці. 5 підказок для залізниці та аеропортів

Як йдеться у повідомленні, ситуація, внаслідок якої пасажири на заблокували рух приміського поїзда Львів-Мукачево, стала наслідком збільшення кількості пасажирів на залізниці, які не змогли виїхати з міста автотранспортом.

«Напередодні травневих вихідних сформувався потужний хвилеподібний пасажиропотік із мегаполісів у всіх напрямках. Всі види транспорту відчули значне навантаження. Це призвело до того, що до традиційного пасажиропотоку у стрийському напрямку додалися пасажири, які не змогли виїхати автомобільним транспортом. Тож одномоментне збільшення навантаження на залізничний транспорт не дало можливості залізничникам миттєво задовольнити кількакратне збільшення пасажиропотоку», — пояснюють в Укрзалізниці.

Читайте також: У квітні залізничні квитки подорожчають на 12%

Нагадаємо, учора о 19:00 майже 200 осіб вийшли на колію станції Скнилів і заблокували рух приміської електрички Львів-Мукачево. Водночас із цієї станції на зазначений поїзд продали лише 9 квитків. Люди вимагали додати вагонів до потяга, оскільки чотири вагони, які курсують наразі, дуже переповненні.

Після перемовин із працівниками магістралі та представниками національної поліції, яких на місце події викликали залізничники, усім пасажирам запропонували місця у рухомому складі електропоїзда, що повертався до Львова зі Сянок. Зі станції Скнилів цей поїзд вирушив у напрямку Стрия. О 20:40 рух поїздів на дільниці розблокували.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!