Політична реклама

Укрзалізниця продаватиме залізничні квитки через автомати

1161 0
У 2012-2013 роках «Укрзалізниця» планує на 90% ввести систему автоматизованого продажу залізничних квитків. Про це повідомив на прес-конференції у вівторок генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак.
Фото: ngo.donetsk.ua

Фото: ngo.donetsk.ua

«У 2012-2013 році ми плануємо вийти на 90%-вий автоматизований продаж квитків», - сказав він. В. Козак також додав, що система буде передбачати продаж квитків через спеціальні автомати, в яких можна буде, як отримати вже оплачений квиток, так і оплатити квиток за допомогою банківських карток або готівкою. Він зазначив, що на сьогодні обсяг інвестицій на таку програму не визначений. У той же час, «Укрзалізниця» не планує повністю ліквідувати всі каси попереднього продажу квитків. «Ми будемо прагнути до піврічних продажів», - зазначив В. Козак. За його словами, квитки з фіксованою датою, придбані за півроку до поїздки, будуть коштувати дешевше, ніж квитки, придбані за менш тривалі терміни до поїздки, повідомляє http://www.from-ua.com.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!