«Укрзалізниця» прискорює поїзд Київ–Варшава на дві години

1609 0
Зміни діятимуть з 11 червня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«Укрзалізниця» прискорює поїзд №67/68 Київ–Варшава на дві години. Про це повідомляють у відомстві. 

З 11 червня поїзд відправлятиметься з Києва о 18:23 замість 19:13 і прибуватиме до Варшави об 11:33 замість 14:12. Зворотно, з Варшави, поїзд відправлятиметься о 17:49 і прибуватиме до Києва о 13:12. 

Читайте також: ПЦУ створила чоловічий монастир у Лаврі та готує звернення до уряду

Додамо, що деякі пасажирські поїзди з Києва та до столиці змінюють графік руху. Мова, зокрема, про поїзди сполученням Могилів-Подільський–Київ, Кам‘янець-Подільський–Київ, Київ–Кременчук/Кропивницький. Детальніше про оновлений графік руху поїздів читайте за посиланням

Нагадаємо, Київ отримав три трамваї у рамках реалізації проєкту «Міський громадський транспорт України», що фінансується за рахунок залучених кредитних коштів Європейського інвестиційного банку. Кожен вагон обладнаний 59 посадочними місцями, зокрема, для людей з інвалідністю, і кліматичною установкою з кондиціонером в кабіні водія та в салоні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!