«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги зі Львова

752 0
Курсуватимуть ще два рейси до Ужгорода та Рахова.
Фото умовне

Фото умовне

«Укрзалізниця» призначила додаткові два потяга зі Львова до Ужгорода та Рахова. Рейси розраховані для пересадки пасажирів, чиї прямі поїзди були обмежені до Львова.

Джерело: «Укрзалізниця»

  • Пасажири поїздів №4/3 Запоріжжя — Ужгород та №17/18 Харків — Ужгород, які прямуватимуть лише до станції Львів, зможуть пересісти на додатковий поїзд №295/296 Львів — Ужгород, який відправиться зі Львова сьогодні о 23:30.
  • Пасажири поїзда №6/5 Запоріжжя - Рахів, який також прямуватиме лише до Львова, зможуть пересісти на поїзд №205/206 Львів — Рахів, який відправиться зі Львова сьогодні о 23:50.

Придбані раніше квитки дійсні, тому здійснювати обмін чи купувати нові не потрібно.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» повернула ранковий потяг Hyundai №743/744 до Львова. Із 25 листопада можна буде щоденно вирушати з Києва до Львова о 06:20 з Києва-Пасажирського або о 06:37 зі Святошина.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!