Укрзалізниця призначила додатковий поїзд до Львова

2194 0
Для зручних подорожей напередодні вихідних на 20 та 27 травня Укрзалізниця призначила додатковий поїзд № 219/220 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці, який курсуватиме через Львів. Про це інформують у прес-службі Укрзалізниці
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

З Києва додатковий поїзд № 219/220 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці  відправиться в рейс у п’ятницю, 20 травня о 23:58 год та прибуде до Чернівців наступного дня о 15:53 год.

У зворотному напрямку поїзд відправиться у неділю, 22 травня о 17:42 год та прибуде до столиці України наступного дня о 9:13год. Наступний раз із Чернівців поїзд вирушить 29 травня.  

Курсуватиме із зупинками на станціях Коломия, Івано-Франківськ, Галич, Бурштин, Ходорів, Львів, Злочів, Тернопіль, Підволочиськ, Хмельницький, Вінниця та Козятин.

У складі поїзда плацкартні, купейні місця та місця класу люкс.

Квитки вже можна придбати на сайті booking.uz.gov.ua або в залізничних касах міста

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!