Укрзалізниця призначила ще два додаткові поїзди зі Львова до Перемишля

1468 0
Пасажири можуть використовувати ці рейси для хабової пересадки на станції Перемишль, зокрема на поїзди до Праги та Берліна.

АТ «Укрзалізниця» призначає два додаткові поїзди до Перемишля (Польща). Потяги №27/28 та №19/20 Львів – Перемишль курсуватимуть щоденно, починаючи з 22 грудня 2021 року. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Поїзд №27/28 відправлятиметься зі Львова о 19:15 і прибуватиме до кінцевої станції о 21:05. Із Перемишля відправлення о 06:56 і прибуття до Львова о 10:32. Поїзд №19/20 відправлятиметься зі Львова о 04:13 і до Перемишля прибуватиме о 6:03. З Перемишля відправлення о 21:50 і прибуття до Львова о 01:26.

Читайте також: На зимові свята Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» до Славського

Пасажири можуть використовувати ці рейси для хабової пересадки на станції Перемишль, зокрема на поїзди до Праги та Берліна. Придбати квиток можна на сайті booking.uz.gov.ua та в касах вокзалів.

Нагадуємо, що з 21 жовтня діють нові правила безпечних подорожей, запроваджені постановою Кабінету Міністрів України №1236. Так, для поїздки у поїздах далекого сполучення пасажири повинні мати один із документів, що підтверджує:

  • хоча б одну дозу вакцини від коронавірусу;
  • повний курс вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію від коронавірусу);
  • негативний результат ПЛР-тесту (чинний 72 години з або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд);
  • сертифікат про одужання у додатку «Дія».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!