Укрзалізниця призначила ще два додаткові потяги з Києва до Львова на великодні свята

1549 0
Напрямок визначили за допомогою Facebook-опитування.
Фото: Mukachevo.net

Фото: Mukachevo.net

Укрзалізниця призначила додаткові потяги сполученням Київ – Львів на великодні свята. За це проголосували 320 людей у Facebook-опитуванні від УЗ. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так, додатковий поїзд «Інтерсіті» № 756 Київ – Львів вирушить зі Львова 26 квітня та 1 травня о 23:00, прибуде до Києва наступного дня о 05:50. Зворотно поїзд вирушить 27 квітня та 2 травня о 00:15, прибуде до Львова наступного дня о 05:47. Він робитиме зупинку на станції Коростень.

Читайте також: Укрзалізниця обмежила перевезення ручної поклажі

Поїзд № 211/212 Київ – Львів вирушить із Києва 26 квітня о 12:10 та прибуде до Львова о 22:14. Зворотно відправлення відбудеться 27 квітня о 01:28, прибуття до Києва – наступного дня о 09:14. Поїзд робитиме зупинку на станції Шепетівка.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця призначила ще низку додаткових потягів на великодні і травневі свята сполученням Львів – Київ, Львів – Одеса та Львів – Харків, а також таких, що курсують через Львів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!