Укрзалізниця призначила ще два поїзди через Львів

2937 0
Поїзди курсуватимуть не кожного дня.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Через Львів будуть курсувати ще два поїзди: в напрямку Дніпра, Трускавця, Ужгорода та Лисичанська. Про це повідомили в Укрзалізниці.

Читайте також: Проблема №1. Як не заразитися в громадському транспорті Львова

Поїзд 41/42 курсуватиме через Львів із Дніпра в Трускавець. Зі Львова до Трускавця він вирушатиме о 8:28, а до Дніпра – о 15:19. Поїзди курсуватимуть через день.

Поїзд 45/46 Ужгород – Лисичанськ їхатиме через Львів у бік Лисичанська о 21:00 один раз на три дні. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме зі Львова о 8:15. Придбати квитки можна на сайті перевізника.

Читайте також: Скільки коштує поїхати зі Львова на море. Ціни

Нагадаємо, з 18 березня через пандемію коронавірусу в Україні скасували міжобласне та міжнародне залізничне сполучення. 20 травня Кабмін дозволив відновити роботу транспорту, але за певних умов. Додамо, що карантин в Україні запровадили з 12 березня



 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!