Укрзалізниця призначить 11 додаткових поїздів на травневі свята

1377 0
Додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.
Фото: Укрзалізниця/Telegram

Фото: Укрзалізниця/Telegram

На Великдень та травневі свята Укрзалізниця планує призначити щонайменше 11 додаткових поїздів, у тому числі й до Львова. Вони курсуватимуть з 29 квітня і до 10 травня. Про це інформує пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також: «Укрзалізниця» у 2021-му щомісяця збільшуватиме вартість проїзду

Укрзалізниця традиційно у період свят збільшує курсування поїздів на найпопулярніших напрямках. Додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.

«Наразі, ми опрацювали призначення до Великодня та травневих свят 11 додаткових поїздів. Традиційно додаємо поїзди на ті напрямки, які є найбільш популярними серед пасажирів. Свій перший рейс після перейменування здійснить «Бойківський експрес» до Славська», – зазначають в Укрзалізниці.

№745/746 «Бойківський експрес» Київ – Славсько, курсуватиме з 1 травня. 

Також у повідомленні йдеться, що у травні залізниця призначатиме додаткові рейси цілорічних поїздів. Поки передбачається, що такі святкові рейси здійснять 5 поїздів: № 29/30 «Київ–Ужгород», № 251/252 «Харків–Миколаїв», № 774/773 «Київ–Шостка», № 781/782 «Черкаси–Київ» та № 137/138 «Хмельницький–Лисичанськ». 

Читайте також: Укрзалізниця скасувала низку рейсів на Захід України і запланувала додатковий поїзд зі Львова

Нагадаємо, з 16 квітня на Львівській залізниці відновлюється рух регіонального поїзда № 829/830 сполученням Львів – Ужгород.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!