Укрзалізниця скасовує низку потягів, вартість квитків обіцяють повернути

5478 0
Починаючи з 17 березня 2020 року, міжнародне залізничне пасажирське сполучення буде призупинене повністю.
Фото: prykordonnya.info

Фото: prykordonnya.info

Укрзалізниця призупиняє міжнародне залізничне сполучення. Про це повідомляє пресслужба УЗ. Однак вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди мають повертати в повному обсязі.

Починаючи з 17 березня 2020 року, міжнародне залізничне пасажирське сполучення буде призупинене повністю. На виконання постанови Кабінету Міністрів України #288-р. Загалом йдеться про 16 поїздів. Через Львів це будуть потяги:

№ 74/73 Львів – Москва, останній рейс зі Львова 14 березня, з Москви 15 березня;

№ 375/376 Могильов – Львів, останній рейс з Могильова 13 березня, зі Львова 14 березня;

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди – без стягнення додаткових зборів. Для цього потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу, квитки, придбані через інтернет, повертають через онлайн-сервіси. На поїзди, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку, якщо скасовано зупинку, до якої пасажир мав проїзний документ.

У всіх інших випадках повернення проїзних документів відбувається на загальних підставах відповідно до «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».

Нагадаємо, що у ніч з 14 на 15 березня призупинили пасажирське залізничне сполучення з Польщею. Це пов’язано із тим, що з 15 березня Польща закриває кордони для іноземців. Між Україною та Польщею курсують два швидкісних поїзди №705/716 та 715/706 Київ – Перемишль через Львів, поїзди №67 Київ – Варшава також через Львів, №51 Львів – Вроцлав, а також безпересадкові вагони Київ – Вроцлав.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!