Укрзалізниця тимчасово скасувала послугу резервування квитків

2145 0
Для запобігання зловживанням квитки через інтернет з 1 грудня можна лише придбати, а не зарезервувати.
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

Від сьогодні, 1-го грудня 2016 року, на період новорічних свят, в експериментальному режимі буде призупинено надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет. Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів, інформує прес-служба відомства.

Рішення призупинити операцію резервування місць у поїздах через мережу інтернет прийнято керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята. В Укрзалізниці сподіваються, що такий експеримент дозволить запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.

Читайте також: На Різдвяні та Новорічні свята зі Львова курсуватимуть додаткові потяги. Перелік

Додамо, що зарезервувати місця в поїздах через інтернет можна було від самого початку запровадження продажу квитків через мережу. До 1-го грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати на 24 години, і коштувала ця послуга пасажирові 17 грн. Коли відновлять послугу, поки що невідомо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!