Укрзалізниця відкриє онлайн-продаж квитків на всі міжнародні напрямки

2385 0
Запустити продаж квитків на європейські напрямки планують на початку наступного року.
Фото: komitet.net.ua

Фото: komitet.net.ua

ПАТ «Укрзалізниця» планує відрити онлайн-продаж квитків на усі міжнародні поїзди у лютому 2018 року. Про це повідомляє інформаційна агенція УНІАН.

«Ми плануємо протягом місяця-півтора повністю перевести все міжнародне сполучення на онлайн-продаж. Тут питання в тому, що експлуатація міжнародних поїздів здійснюється не лише Укрзалізницею, а спільно з іншими країнами. Тому нам потрібно узгодити деякі процедури» – розповів на прес-конференції в. о. Укрзалізниці Євген Кравцов.

Читайте також: Через Львів курсуватимуть додаткові потяги на Новий рік та Різдво. Перелік

Нагадаємо, на початку грудня Укрзалізниця запустила онлайн-продаж квитків на потяги до Євросоюзу із розрахунком цін, залежно від поточного курсу євро.

Також із 10-го грудня через Львів курсуватимуть кілька нових поїздів національного та міжнародного сполучення, зокрема: «Харків–Рахів», «Ужгород–Лисичанськ», «Івано-Франківськ–Київ–Чернігів», «Одеса–Яремче», «Одеса–Перемишиль», «Київ–Відень» та «Івано-Франківськ–Костянтинівка».

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!