Укрзалізниця відновлює продаж квитків зі станцій у «червоній зоні»

1624 0
Рух із більшості закритих станцій відновлять 26 жовтня
Ілюстративне фото: vcrti.com.ua

Ілюстративне фото: vcrti.com.ua

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила Укрзалізниці поновити рух на більшості раніше закритих станцій, про це йдеться у повідомленні на сайті Укрзалізниці.

«З 00:01, 26 жовтня, відновиться рух із більшості закритих станцій: Івано-Франківськ, Дубно, Здолбунів-Пасажирський, Хмельницький, Тернопіль, Гречани, Славута-1, Волочиськ, Дунаївці, Суми», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що відповідно до рішення державної комісії з 23 жовтня 2020 року до «червоної» зони потрапив Сокальський район Львівської області, а також міста Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Харків, Тернопіль, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші міста та райони України. Нове епідзонування діятиме із 26 жовтня. У червоній зоні заборонена робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе, ресторанів.

Додамо, на Львівщині різко збільшилась кількість випадків захворювання на Covid-19. За минулу добу в області виявили 469 нових інфікованих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!