Політична реклама

"Укрзалізниця" відреагувала на фото засніженого вагону у Facebook

1970 0
Головне пасажирське управління "Укрзалізниці" спільно з пасажирською службою "Південно-Західної залізниці" провели попереднє розслідування випадку наявності снігу в тамбурі вагона поїзда № 169/170 сполученням Київ – Львів за 04.02.2012. Приводом до розслідування послугувала світлина одного з пасажирів Київського експресу, яку він оприлюднив у соціальній мережі Facebook.

Як повідомили "Твоє місто" в прес-центрі "Укрзалізниці", 7-го лютого була проведена перевірка пасажирських вагонів складу поїзда №169/170 щодо технічного стану тамбурних приміщень, а зокрема - "можливості потрапляння снігу через ущільнення вхідних дверей та стиків між відкидною площадкою і підлогою".

"Під час перевірки факти, які зображені на фотографіях, що розміщені на сайті, встановлені не були", - йдеться у листі-відповіді "Укрзалізниці" на запит "Твого міста":

"Враховуючи складні погодні умови при розслідуванні вищевказаного поїзда, а саме опади у вигляді снігу, зазначений випадок міг виникнути при довготривалому знаходженні торцевих прохідних дверей тамбура з не котлової сторони вагона у відкритому стані".

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", розслідування продовжать 13-го лютого, коли поїзна бригада, що 4 лютого обслуговувала поїзд, повернеться з міжрейсового відпочинку.

(світлина Ярослава Сікори)

Як додали у прес-центрі, "всі вагони пасажирських поїздів, що відправляються в рейс, знаходяться в задовільному санітарно-технічному стані", а "у зв’язку з суттєвим пониженням температури повітря, працівниками пасажирського господарства проводяться щоденні перевірки дотримання температурного режиму та належного санітарно-технічного стану пасажирських поїздів".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!