Укрзалізниця ввела знижки на завчасно придбані квитки

2706 0
Пасажири можуть економити від 40% до 10% вартості квитка.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Укрзалізниця запустила програму лояльності, за якою пасажири зможуть платити за квитки на потяг менше, якщо купуватимуть їх заздалегідь. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Якщо ви купуєте квиток за 90-30 днів до дати відправлення поїзда, то можете заощадити до 40% на його вартості, якщо за 24-15 діб – 10% вартості», – розповів міністр інфраструктури.

Поки що знижка розповсюджується лише на вагони 1-го класу швидкісних поїздів Інтерсіті+ у внутрішньому сполученні територією України. Пасажири можуть економити від 40% до 10% вартості квитка.

За кілька діб до дати відправлення квитки навпаки, дорожчають. За 4-2 доби до відправлення – вартість підвищується на 10%, а за 1 добу – вартість зростає на 15%.

Нагадаємо, наприкінці травня Укрзалізниця почала продавати квитки за 90 днів до дати поїздки. Раніше квитки можна було купити лише за 30 днів до поїздки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!