Укрзалізниця запускає через Львів найдовший маршрут Україною

2964 0
Він проходитиме з Маріуполя до Рахова через Львів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Укрзалізниця запускає новий маршрут, який проходитиме через 12 український областей, зокрема і Львівську. Він буде 1806 км довжиною і курсуватиме з Маріуполя до Рахова Закарпатської області. Про це повідомили у пресслужбі залізниці.

Читайте також: На новорічні свята гірськолижні курорти працюватимуть лише для Covid-вакцинованих

У залізниці кажуть, що це найдовший маршрут Укрзалізниці. 1806 км – це стільки ж, як між Івано-Франківськом і Афінами, столицею Греції. Маршрут поїзда фактично охоплює всю країну – проходить через Запоріжжя, Дніпро, Білу Церкву, Львів, Івано-Франківськ, єднає схід і захід.

Додамо, що кінцева зупинка маршруту розташована у найбільш високогірному місті України. Крім того, залізниця організувала зупинки поїзда на станціях, з яких починаються маршрути до туристичних магнітів України.

Йдеться про Яремче і Татарів, які є найближчими до Буковелю, також у Ворохті, Ясіні, Квасах, а тоді – у Рахові.  

Читайте також: Укрзалізниця збільшує кількість поїздів через Львів до Буковелю

Нагадаємо, що Укрзалізниця починає реновацію станції «Татарів» та ініціює перейменування станції на «Татарів-Буковель». Також у новому графіку руху на 2021/2022 рік, який починає діяти 12 грудня 2021 року, компанія запускає 7 пар поїздів до гірськолижного курорту.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!