«Укрзалізниця» запускає нові поїзди до Києва

709 0
Вони почнуть курсувати 7 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«Укрзалізниця» призначає курсування додаткових приміських поїздів до Києва, які від суботи, 7 травня, курсуватимуть щоденно. Про це повідомляють в «Укрзалізниці». 

Так, з 7 травня курсуватимуть поїзди за такими маршрутами:

  • Носівка – Київ-Волинський. Відправлення щоденно о 4:44, прибуття о 7:23. 
  • Київ (Північна платформа) – Ніжин та зворотно. Відправлення щоденно о 8:38 та 19:29, прибуття об 11:09 та 22:13. Зворотно, з Ніжина, відправлення щоденно о 4:30 та 17:43, прибуття о 7:29 та 20:28 відповідно. 

 

Читайте також: У Києві планують повернути плату за проїзд у громадському транспорті 

Нагадаємо, по Варшавській трасі повністю відновили сполучення Київ – Житомир. Відкрили рух мостом через річку Тетерів. На цій трасі за час ведення бойових дій зруйнували та пошкодили три штучні споруди. На сьогодні по всіх зруйнованих мостах забезпечили тимчасовий проїзд та відновили сполучення Києва з Житомирщиною автомобільною дорогою М-07 Київ – Ковель – Ягодин. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!