Укрзалізниця запустила чат-бот з продажу квитків через Фейсбук

1238 0
Пасажири вже можуть купувати квитки на всі поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди Інтерсіті+.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

АТ «Укрзалізниця» запустило свій офіційний чат-бот для продажу квитків та надсилання сповіщень про рейс в Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger. Раніше така функція стала доступною у Viber та в Telegram. Відтепер доступ до чат-бота є максимально зручним, бо він відкривається безпосередньо з головної сторінки Укрзалізниці у Фейсбуку. Про це повідомляє пресслужба компанії.

За допомогою Apple Messages для бізнесу та Facebook Messenger пасажири вже можуть купувати квитки на всі поїзди далекого сполучення та швидкісні поїзди Інтерсіті+, повертати раніше придбані квитки, дивитися розклад рейсів та онлайн-табло станцій, а також перевіряти, до якої платформи прибуває потяг.

Читайте також: На зимові свята Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» до Славського

Нагадаємо, що пасажири Укрзалізниці також можуть додавати придбані квитки в гаманці в Apple Wallet, Google Pay. А напередодні компанія призначила два додаткові поїзди до Перемишля (Польща). Потяги №27/28 та №19/20 Львів, які Перемишль курсуватимуть щоденно, починають роботу з 22 грудня 2021 року. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!